Boer in de stad

Boer in de stad Ver weg gaan om van de natuur te genieten is niet altijd nodig. Want tussen Westenholte en Stadshagen ligt de Tippe. Verschillende grassoorten, planten en bloemen vinden er hun plekje weer terug. De bloemen van het Zwolse bijenlint zorgen voor kleur en geur tot ver in het najaar. Al veel schoolkinderen hebben het Haagpad verkend. Steevast beklimmen ze het kunstwerk van Edward Otten. Het is leuk om op die manier de boodschap ervan in de praktijk te zien werken: samenwerken en veel kleine stappen brengen ver.
Wandelen We verbazen ons over de Tippe. Met wat aandacht en ruimte voor de natuur, is het een heerlijke plek geworden. Op het Haagpad zijn we al veel stadgenoten tegengekomen. Genietend van ruimte en groen. Middenin de wijk en er toch uit zijn. In de wijk de koeien ontmoeten en een beetje meer te weten komen over de natuur. Gewoon, middenin onze mooie stad. Omdat het kan.
Pinken Op de Tippe graast ons jongvee. De pinken zijn er in het warmere seizoen te vinden en grazen zich tussen de Stadshaagse huizen rond en gezond. Nieuwsgierig als ze zijn verkennen ze alle hoeken van de Tippe. En volgens de kinderen in Stadshagen zijn ze lekker warm. En ook al best groot.
Dubbeldoelkoe heerlijke biologische producten De carrière van de dames Pinken vervolgt zich op de boerderij in Friesland, waar ze, als ze gekalfd hebben, heerlijke biologische melk geven. Na een leven als biologische melkkoe worden ze geslacht door een kleinschalige, biologische slager. Met passie zorgt onze slager iedere keer opnieuw voor biologisch rundvlees van topkwaliteit.
Duurzaam leven dichtbij Uw Stadsboer is boer middenin de stad. Daarom lopen onze dieren op de Tippe, waar iedereen ze kan zien. Het is onze missie om bewust leven makkelijker te maken en natuur en stad opnieuw met elkaar te verbinden. Dat doen wij op eigentijdse wijze door voor de Vrienden van UwStadsboer ontmoetingen rondom natuur, biologisch leven en verantwoord eten te organiseren. Er valt nog zoveel te leren en te genieten!

Vaste boodschappen

Als u uw vaste boodschappen door ons op een vast moment per week of per maand wilt laten bezorgen, kies dan voor deze optie. U maakt vervolgens een account aan waarmee u uw vaste boodschappen makkelijk kunt aanpassen of overslaan.

  • Vaste boodschappen

Eenmalige

Wilt u onze producten eerst proeven zonder ergens aan vast te zitten? Dat kan door eenmalig te bestellen. Klik op de knop hieronder voor een losse bestelling.