Hoe het werkt

Hoe werkt het? Eerlijk, biologisch en duurzaam eten van voedsel uit de eigen omgeving. Voedsel dat met liefde voor de natuur is geproduceerd en dat met vakmanschap is verwerkt tot een mooi product. Dat brengen wij graag dichterbij. Met een superflexibel abonnement bent u verzekerd van constante levering van biologische en ambachtelijke basisproducten aan huis. Zo hoeven we niets te verspillen en maken wij het u makkelijk. U kiest wanneer en hoe vaak wij komen met uw duurzame basisboodschappen. Los bestellen kan natuurlijk ook.

Word Vriend En krijg uw vaste boodschappen thuisbezorgd: duurzaam & flexibel Als Vriend kiest u ervoor uw vaste boodschappen van biologische en ambachtelijke basisproducten bij ons te bestellen. Wij brengen deze duurzame basis bij u thuis. Zo kunnen we op maat produceren en verspillen we niets. Uw vaste boodschappen aanpassen of pauzeren is geen probleem. Vriend-worden betekent ook extra’s zoals speciale aanbiedingen, recepten en gezellige Meat & Greets. Direct bestellen >
Laat je bestelling thuis bezorgen of haal ze op in de winkel Zelf gezonde en (h)eerlijke producten samenstellen en thuis laten bezorgen. Dat kan bij uw Stadsboer. Door vriend te worden kunt u zelfs wekelijks, tweewekelijks of maandelijks uw producten laten bezorgen. Wij bezorgen op dinsdag en donderdag van 19 tot 21 uur. U kunt uw bestelling ook tijdens openingstijden in onze winkel op komen halen.

* Vrienden betalen bij bestellingen vanaf € 27,50 geen bezorgkosten.
* Voor losse bestellingen rekenen wij vanaf € 50,00 ook geen bezorgkosten.
Zijn de producten in de smaak gevallen? word vriend en deel mee in onze visie Wanneer u vriend wordt, bent u onderdeel van UwStadsboer en delen we in de visie dat lekker eten makkelijk en verantwoord kan. We organiseren voor Vrienden Meat & Greets en activiteiten rondom duurzame voeding en we maken speciale aanbiedingen en recepten. Als vriend hoeft u uw vaste basisboodschappen slechts eenmaal te bestellen en dan leveren wij ze zo vaak als u wilt. Bestellingen vanaf 27,50 worden gratis thuisbezorgd. U kunt deze vaste bestelling makkelijk aanpassen of pauzeren en op ieder gewenst moment een extra bestelling plaatsen. Bekijk de voordelen >
Welkom in onze winkel aan de Jufferenwal Bijna recht onder de Peperbus ligt onze winkel. Wees welkom en kom proeven! We vertellen u onder het genot van een kop koffie graag meer over ons bedrijf, onze boeren en onze activiteiten voor Vrienden. Wij zijn van di tot en met vr geopend van 9.30u tot 18u en za. van 9 tot 17u. Welkom aan Jufferenwal 11-13!

  • Biologisch & Ambachtelijk
  • Lokaal & Bewust
  • Passie & plezier, sociaal
  • Samenwerking & Educatie
  • 100% biologisch rundvlees
  • Dubbeldoelkoe

Vaste boodschappen

Als u uw vaste boodschappen door ons op een vast moment per week of per maand wilt laten bezorgen, kies dan voor deze optie. U maakt vervolgens een account aan waarmee u uw vaste boodschappen makkelijk kunt aanpassen of overslaan.

  • Vaste boodschappen

Eenmalige

Wilt u onze producten eerst proeven zonder ergens aan vast te zitten? Dat kan door eenmalig te bestellen. Klik op de knop hieronder voor een losse bestelling.