Ons verhaal

Ons verhaal Wij zijn Remco & Christie Sluiter. Met onze drie kinderen zijn wij altijd wel bezig. Met gezin, werk, sociale contacten, de school, de zwemles, hobby’s, enzovoorts. We wonen aan de rand van Stadshagen, een levendige wijk met veel mensen die dezelfde ballen in de lucht proberen te houden. We genieten van deze wijk en van ons volle leven in de stad.
Bewust leven We willen ons leven ook bewust leven. Dus proberen we gezond te eten: pure, gezonde producten van goede kwaliteit, gemaakt met respect voor natuur en dieren. Dus zoveel mogelijk biologisch en uit de eigen omgeving zodat we onze ecologische voetafdruk klein houden. We merken dat dat altijd weer opnieuw aandacht verdient. Want aandacht heeft tijd nodig en juist dat is kostbaar.
UwStadsboer Bewust leven makkelijker maken In 2015 ontstond het idee voor UwStadsboer. We wilden bewust leven makkelijker maken, een duurzame levensstijl dichtbij brengen. Een jaar geleden startten we dus met ons bedrijf. Samen met biologisch boer Sjoerd Hoekstra geven we nu onze missie vorm. Op de Tippe lopen nu onze koeien, midden in onze eigen wijk. Ze zijn te ontmoeten op het Haagpad, het wandelpad dat we aanlegden om de natuur en kennis daarover te delen.
Wij brengen het goede leven thuis. Dat doen we door biologische en duurzame basisproducten aan huis te leveren. (H)eerlijke zuivel, biologisch rundvlees, biologische kaas, vechtdal eieren, kortom: de basis die ieder huishouden telkens opnieuw nodig heeft. We kunnen met een superflexibel abonnement verspilling tegen gaan en tegelijk constant duurzame, topkwaliteit leveren. Wie hiervoor kiest, zet een duurzame stap en wordt Vriend van UwStadsboer. Voor Vrienden van UwStadsboer organiseren we ontmoetingen rondom de natuur en voeding en selecteren we speciale aanbiedingen en recepten. ‘Bewust leven hoeft niet ingewikkeld te zijn.’
Een paar maanden geleden openden we onze winkel aan de Jufferenwal, hartje Zwolle. Het is een prachtige plek geworden waar we een mooie selectie van duurzame, biologische kwaliteitsproducten aanbieden. We organiseren er ontmoetingen over natuur & voeding en proeverijen van onze producten. Bewust leven begint volgens ons namelijk met verbinding, met elkaar, met kennis over biologisch leven, over dieren en de natuur. Welkom!
Al generaties lang Met ons bedrijf zetten wij een Zwolse familiegeschiedenis voort. Ver voordat het populair werd, was de familie Sluiter namelijk al stadsboer. Op de Lure, het huidige Hanzeland, verkochten opa & oma Sluiter groenten en allerhande producten van het land. Wij willen deze familiegeschiedenis op eigentijdse en eigen wijze voortzetten, op een manier die past bij een leven in de stad. Zodat bewust leven niet ingewikkeld hoeft te zijn.
Sjoerd Hoekstra

Besloot biologisch om te schakelen en zag de koeien veranderen. “Mijn dieren zijn gezonder en blijer geworden.”.

Vaste boodschappen

Als u uw vaste boodschappen door ons op een vast moment per week of per maand wilt laten bezorgen, kies dan voor deze optie. U maakt vervolgens een account aan waarmee u uw vaste boodschappen makkelijk kunt aanpassen of overslaan.

  • Vaste boodschappen

Eenmalige

Wilt u onze producten eerst proeven zonder ergens aan vast te zitten? Dat kan door eenmalig te bestellen. Klik op de knop hieronder voor een losse bestelling.